de WaveBlocker

De WaveBlocker

WaveBlocker is een multi-layer shield voor mobiele telefoons dat verhindert dat de elektromagnetische straling van de GSM het hoofd van de gebruiker volledig binnendringt. Aangebracht op het oorstuk van de mobiele telefoon, kan deze Scandinavische vinding tot 86% van de elektromagnetische velden tegenhouden, en daarmee de dreigende gezondheidsrisico's aanzienlijk verminderen.
Wat de WaveBlocker doet:
  1. Minder straling
    De WaveBlocker houdt tot 86% van de elektromagnetische straling tegen in het meest kwetsbare gebied van het hoofd: in en rond het oor en de gehoorgang die praktisch rechtstreeks toegang tot de hersenen geeft.
  2. Minder warmte
    De beschermende WaveBlocker kan bovendien het verwarmingseffect van het hoofd met maximaal 4° C verminderen.


Gezondheidsexperts:

"iedereen die belt met een mobiele telefoon zou een GSM-Protection (waveblocker) moeten gebruiken".

Hoe de WaveBlocker werkt:

Het dunne, ovale schildje met een lengte van minder dan 3 cm is opgebouwd uit een aantal metalen die als het ware een 'blokkade' vormen tegen de straling van de GSM. In plaats van dat de straling het oor en daarmee het hoofd binnendringt, vinden de elektromagnetische velden een bijna ondoordringbare muur voor zich. Ze spatten uiteen zoals het water van een tuinslang dat met grote kracht op vensterglas wordt gericht, en vloeien weg.


Gebruik:

Het schildje is eenvoudig op het oorstuk van de GSM te hechten en doet vanaf dat moment zijn beschermende werk.
Naar gezondidee.nl